Despre noi

Compania Rock Spring este infiintata in 1993, principala sa activitate fiind productia de pantofi sport usori si comozi, avand la baza experienta indelungata in acest domeniu din Italia, Portugalia, Brazilia si Orientul indepartat. In 2005 au fost create modelele pantofilor sport din elastic, care acum sunt sufletul colectiilor noastre. Brandul ROCKSPRING a fost implementat in 2009, cand, deja cunoscut in Europa, a devenit cautat pe piata internationala. Astfel, acum este cunoscut in intreaga lume, fiind prezent pe fiecare continent. S-a creat un concept nou si exclusiv, care reprezinta intru totul filozofia ROCKSPRING:

  • fiecare pereche de pantofi sport este din elastic, care permite piciorului sa respire si care se muleaza perfect la forma acestuia;
  • fiecare pereche de pantofi sport este lucrata manual;
  • in fiecare pereche de pantofi sport se regaseste coloritul oricarui colt de lume;
  • pantofii sport sunt comozi, usori, flexibili, ideali pentru drumetii, mers pe jos, alergat, aerobic, pescuit, mers cu bicicleta.

Tie ce pantofi sport ti se potrivesc? Daca ai o personalitate aventuroasa, distractiva si nonconformista, pantofii ROCKSPRING iti vor da culoare drumului, iar picioarele tale vor fi mereu neobosite oriunde te vor purta !