Returnarea produselor

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul  are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma SC ROCKSHOES SRL,Rockspring) asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.
 In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client );
  • produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;
  • in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;
  • SC ROCKSHOES SRL,Rockspring) se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 20 zile calendaristice.

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport ( daca exista ). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: SC ROCKSHOES SRL, C.F. RO 15799306,J8/1954/2003,str.Fundatura Harmanului nr 4A, Brasov,jud. Brasov

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!