Garantia produselor Rockspring

SC ROCKSHOES SRL, (Rockspring) ofera certificate de garantie de 30 de zile pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu produsele comandate de dvs. Factura fiscala va fi trimisa pe curier. Garantia produselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura produsului si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia va fi solutionata prin reparea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru garantia produselor comandate revine in atributiile clientului.

Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie.