Cum cumpar?

1. Alegerea produselor

Folosind meniul din partea superioara a paginii, se poate ajunge la categoria produselor de interes.

Filtrele corespunzatoare fiecarei categorii ajuta la gasirea produsului in functie de specificatiile / caracteristicile de care aveti nevoie. Astfel, puteti vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dumneavoastra.

2. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi

Daca doriti sa adaugati un produs in cosul de cumparaturi, alegeti mai intai marimea care vi se potriveste daca este cazul, cantitatea dorita si apasati butonul Adauga in Cos. Daca nu stiti ce masura vi se potriveste puteti consulta "Ghidul de marimi". Dupa apasarea butonului Adauga produsul in cos veti fi avertizat printr-un pop-up ca produsul ales de dumneavoastra a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi, aflat in partea dreapta sus a paginii.

3. Cosul de cumparaturi

Apasati butonul din partea dreapta sus a paginii pentru a vizualiza sumarul cosului de cumparaturi si plasarea comenzii. Aici aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau chiar sa stergeti un produs.

Daca doriti sa cumparati si alte produse folositi butonul "Continuati cumparaturile".

Pentru a finaliza comanda selectati adresa de livrare si de facturare, modalitatea de transport si cea de plata a produselor.

Pentru orice intrebari sau alte informatii nu ezitati sa ne contactati prin email: office@rockspring.ro sau la telefoanele: 0723.203.969 sau 0742.201.992